Aquapark se promění v pravěký les plný dinosaurů

Moře zábavy si děti užijí v rámci akce, která začíná již v pondělí 2. dubna v Aquapalace Praha. Aquapark v Čestlicích se promění ve svět, který již známe jen z knížek. Ponořit se totiž od pondělí mohou rodiče i děti nejen do modrých hlubin, ale i do pravěku. Ve Vodním světě a venkovní zóně přivítají návštěvníky prehistorická zvířata větší než auta. Návštěvníci získají k dětské vstupence vstup do Dinoparku za korunu.

Zuby na vás vycení tři metry vysoký a sedm metrů dlouhý masožravý predátor Allosaurus, býložravý Stegosaurus, Chasmosaurus i nejmenší z dravců Compsoganthus, který žil a lovil ve skupinkách. V Paláci pokladů bude číhat celá pětičlenná smečka těchto zvířat. Statečné děti, které se nebudou bát rozzlobeného Raptora, budou mít možnost nechat se s ním vyfotit přímo v kleci. Navíc ke každé zakoupené dětské vstupence získá návštěvník vstup do Dinoparku Praha pouze za 1 korunu. Akce probíhá do konce měsíce května. Během měsíce dubna a května bude v rámci kampaně připraveno i několik zábavných odpolední pro rodiče a jejich ratolesti. Aktuality najdete na www.Aquapalace.cz.

Akce s Dinosaury ve Vodním světě

Sobota 14., 21. dubna a sobota 12., 19. a 25. května 2012 – Prožijete odpoledne s dinosaury ve Vodním světě
Připraveny budou soutěže na suchu i ve vodě o krásné ceny. Každý se také může sám nechat přetvořit na dinosaura, protože zájemcům nakreslí odborníci na facepaiting masku některého z predátorů.

Aquapark se promění v pravěký les plný dinosaurů Aquapark se promění v pravěký les plný dinosaurů

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka