Aquapark pro seniory

Aquapark Centra Babylon přichystal od 1. 6. do 30. 6. 2011 speciální akci pro seniory nad 60 let. Po celou dobu měsíce června bylo do Aquaparku Centra Babylon zavedeno zvýhodněné vstupné pro seniory v hodnotě 100 Kč. Toto vstupné platí od pondělí do pátku s příchodem mezi 10 a 12 hodinou.

Cílem této aktivity je oslovení skupiny klientů, se kterou Babylon doposud pracoval méně než s jinými zákazníky. Akce se ukazuje jako úspěšná, neboť od počátku měsíce června již desítky seniorů využily této nabídky.

Hosté, kterým již bylo 60 let,  mohou v  Aquaparku Centra Babylon vyzkoušet hned několik bazénů s teplotou 28 – 30 stupňů C. Sauny a římskou páru, whirpooly, vodní a podvodní masáže, romantické jeskyně, relaxační zóny a bary s občerstvením. Ti odvážnější senioři mohou zažít adrenalin na některém z tobogánů.

Centrum Babylon v roce 2010 navštívilo přes 600 tisíc  návštěvníků, čímž potvrdilo svou pozici jednoho z nejvýznamnějších turistických zařízení v České republice. Z toho Aquapark využilo skoro 200 tisíc návštěvníků, což je přibližně stejný počet hostů, jako v předchozím roce.

Aquapark pro senioryAquapark pro seniory

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka