AQUAPARK BABYLON nabízí kvalitnější podmínky pro koupání a připravuje nový interiér ve stylu příběhů kapitána Nema

AQUAPARK BABYLON nabízí kvalitnější podmínky pro koupání a připravuje vylepšený design interiéru. Během květnové odstávky prošlo modernizací technické vybavení, díky kterému disponuje bazén nadstandardní kvalitou vzduchu i vody. Další novinky přibudou v červnu. Atriovou halu vyzdobí velkoformátová malba vyprávějící příběh o fantaskním světě, jaký žil v představách lidí z 19. století. Obraz doplní vnitřní prostor ve stylu tajemné říše kapitána Nema.

AQUAPARK BABYLON se otevře veřejnosti 21. května po téměř třítýdenní částečné odstávce. První návštěvníky potěší spousta novinek. „Modernizovali jsme například technické zázemí. Vylepšení se dočká v průběhu června také interiér, který ozvláštní působivá malba z dílny uměleckého malíře Rudolfa Wronky. Ten již několik let mění vzhled interiéru do podoby světa z příběhů Julesa Verna a nyní ho návštěvníci mohou vidět při práci,“ popisuje novinky generální ředitel CENTRA BABYLON Daniel Vajner.

Po technických úpravách poskytuje AQUAPARK BABYLON také nadstandardní kvalitu vody a vzduchu. „Během odstávky jsme posílili vzduchotechnické zázemí, díky kterému se výrazně zvýšila kvalita vzduchu v AQUAPARKU. Dále jsme zavedli automatickou filtraci zlepšující cirkulaci vody, instalovali reversní osmózu a provedli výměnu UV lamp, které pomáhají zachovat špičkovou čistotu vody při použití výrazně nižšího objemu bazénových čisticích prostředků,“ vysvětlil podrobnosti ředitel technického úseku Stanislav Kristek.

Na návštěvníky nyní čeká také překvapení v podobě sušičky plavek, díky které odpadne tradiční starost o mokré prádlo po odchodu z bazénu. Tuto službu poskytuje liberecký bazén jako jediný v České republice. Další novinky přibudou do vodního světa na počátku léta, kdy si návštěvníci AQUAPARKU budou moci nově vyzkoušet potápění s kyslíkovou bombou nebo si zasportovat na lekcích Aquayogy.

Více o AQUAPARKU BABYLON:

AQUAPARK BABYLON má jediný vodní svět v České republice interiér ve stylu steampunku, jehož inspirací jsou například kulisy románů Julesa Verna či Herbera Wellse. Jako aktuální trend se prosazuje v zařízeních tohoto typu po celé Evropě.

AQUAPARK BABYLON ve stylu tajemného podmořského světa z příběhů Julesa Verna nabízí čtyři tobogány střežené hrůzostrašnou chobotnicí, skluzavku i divokou řeku. V malebných zákoutích přímořského městečka jsou návštěvníkům k dispozici vodotrysky, gejzíry, vířivky a v romantických jeskyních unikátní akvária s mořskou faunou.

Pro nadšence adrenalinu je připravena atrakce na vodní hladině AQUAZORBING. Rodiče s malými dětmi jistě ocení interaktivní VODNÍ HRAD v blízkosti občerstvení. Přímo v AQUAPARKU lze využít i služeb maséra nebo navštívit SAUNOVÝ SVĚT.

Nezapomenutelný zážitek nabízí 3D LASER SHOW, oceněné v soutěži TOP AQUA České republiky Atrakcí roku 2014. Třikrát denně, v časech 10.45, 16.45 a 20.30 hodin je na devítimetrovou vodní zeď promítána pěti laserovými paprsky ohromující laserová show, která je hrou plnou barev a animací s doprovodem působivé scénické hudby a dýmových efektů.

Vezměte své ratolesti do AQUAPARKU BABYLONČeká vás den plný radovánekAQUAPARK BABYLON nabízí kvalitnější podmínky pro koupání a připravuje nový interiér ve stylu příběhů kapitána NemaAQUAPARK BABYLON nabízí kvalitnější podmínky pro koupání a připravuje nový interiér ve stylu příběhů kapitána NemaAQUAPARK BABYLON nabízí kvalitnější podmínky pro koupání a připravuje nový interiér ve stylu příběhů kapitána Nema

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka