Aquapalace Praha pořádá Noční prázdninové saunování

24. srpna 2018

Milovníci zdraví prospěšného saunování si mohou oblíbenou relaxaci užít zcela netradičním způsobem. Pokud hledáte skutečně originální program na páteční večer, navštivte 24. srpna největší Saunový svět v Česku v Aquapalace Praha, kde se uskuteční Noční prázdninové saunování. Speciální akce nabídne mnoho zajímavých procedur i ceremoniálů v podání saunových mistrů.

Event odstartuje ve 23 hodin ve venkovní zóně a potrvá do 3. hodiny ranní. Během programu bude připraveno až 10 poutavých ceremoniálů. “V zemní banje návštěvníci zažijí ojedinělou proceduru metličkování, po které přijde na řadu ceremoniál Chico latino od polského mistra Macieka Piczury. Mimo něj představí své umění i další saunéři Michal Přeučil, Petr Staněk a Veronika Cikánová. Chybět nebude ani oblíbená peelingová procedura v parní lázni,” říká marketingová manažerka Aquapalace Praha Věra Trafinová. Relax i zábavu uprostřed páteční noci zpestří zvuk kytarových tónů, vůně opékaných špekáčků i příjemné posezení u praskajícího ohně.

Neznáte saunový ceremoniál? Zažijte něco nového!

Saunový ceremoniál je deseti až patnáctiminutové divadlo, které se odehrává přímo v prostoru vyhřáté sauny. Saunér “vypráví” příběh, který je doprovázený hudbou, světelnými efekty i originálními kostýmy. Dále polévá rozpálené kameny na kamnech vodou, ledem, používá přírodní vůně éterických olejů a následně rozhání horký vzduch pomocí ručníků.

Harmonogram akce:

23:15   Zahájení akce, Venkovní prostor u vířivek

23:20   Metličková procedura, Zemní banja

23:30   Maciek Piczura – Chico latino, Srubová banja

00:00   Peelingová procedura, Parní lázeň

00:15   Michal Přeučil – Moonlight, Srubová banja

00:40   Metličková procedura, Zemní banja

01:00   Maciek Piczura – Arabian night, Srubová banja

01:20   Peelingová procedura, Parní lázeň

01:45   Petr Staněk – Operace Sauna, Srubová banja

02:00   Metličková procedura, Zemní banja

02:15   Veronika Cikánová - Sny, Srubová banja

 

Pro více informací a nákup vstupenek navštivte www.aquapalace.cz.

Fotografie zaslala Dominika Koukolíčková, Media Relations Manager PEPRCONSULTING, děkujeme.

Aquapalace Praha pořádá Noční prázdninové saunování Aquapalace Praha pořádá Noční prázdninové saunování Aquapalace Praha pořádá Noční prázdninové saunování Aquapalace Praha pořádá Noční prázdninové saunování

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka