Aquapalace Praha láká na nové služby

Největší aquapark v Česku připravil v zimní sezóně 2009/2010 pro své návštěvníky několik novinek. Každý den mohou zdarma vyzkoušet populární aquazorbing, začínající plavce potěší plavecké kurzy, rodiče ocení nový dětský koutek a milovníky relaxu jistě osloví nová masážní procedura Terraké.

Každý den mohou návštěvníci Vodního světa Aquapalace zdarma vyzkoušet originální atrakci aquazorbing. Populární chůzi po vodní hladině v obrovském nafukovacím balónu si mohou zájemci vyzkoušet na 10 minut zcela zdarma vždy od 20:00 hodin v bazénu s vlnobitím, který se nachází v Paláci pokladů.

Od 12. 12. 2009 je ve Vodním světě čestlického aquaparku k dispozici také dětský koutek. Zatímco si rodiče mohou nerušeně užívat Saunového nebo Vodního světa, děti jsou pod dohledem zkušených animátorů, kteří se postarají o jejich zábavu. Dětský koutek je v provozu o víkendech a v době vánočních prázdnin od 19.12. do 31.12. od 11.00 - 20.00 hod.

Pro děti od šesti let a dospělé nabízí Aquapalace Praha také sezónní plavecké kurzy Aquaswim Season. Kurz až patnácti lekcí zdokonalovacího a kondičního plavání probíhá v období od října do ledna a od února do května v příjemném prostředí Paláce relaxace. Kurzy se konají dvakrát týdně, vždy v pondělí od 14. do 17. hodin a ve středu od 14. do 18. hodin. Do konce roku 2009 lze kurz pořídit za speciální zaváděcí cenu.

Zkušení plavčíci Aquapalace Praha jsou zájemcům k dispozici i pro individuální plaveckou výuku Aquaswim Individual. Intenzivní kurz pro jednotlivce, páry i menší skupiny trvá 50 minut a je potřeba jej navštívit nejméně pětkrát. Do konce roku 2009 je možné vyzkoušet pouze jednu lekci a pro celý balíček pěti lekcí se mohou zákazníci rozhodnout až poté.

Nábor do skupinových i individuálních plaveckých kurzů je každé pondělí, středu a pátek od 16. do 19. hodin ve vstupní hale Aquapalace Praha v Čestlicích. Více informací je možné získat na emailové adrese aquaswim@aquapalace.cz a telefonním čísle 739 341 038.

Od 1. prosince nabízí Aquapalace Praha jako jeden ze tří salonů v České Republice také novou masážní proceduru Terraké od kosmetické značky Thalgo. Prostřednictvím dvou nových kosmetických a čtyř tělových ošetření naleznou zákazníci harmonii mezi uvolněním těla a krásou a čistotou duše.

 

Aquapalace Praha láká na nové službyAquapalace Praha láká na nové službyAquapalace Praha láká na nové službyAquapalace Praha láká na nové službyAquapalace Praha láká na nové službyAquapalace Praha láká na nové služby

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka