Aquamanie na Frymburku

Prvním místem letních akcí z cyklu Aquamanie 2010 se stal jihočeský Frymburk. V krásném prostředí u lipenské přehradní nádrže, v prostorách Wellness hotelu Frymburk bylo 5. července zejména pro děti připraveno množství soutěží a zajímavý doprovodný program z dílny uskupení Letní sněhulák.

I před nepřízeň počasí a malou průtrž mračen se všichni dobře bavili. Program byl organizátory přesunut do krytého aquaparku.

Na děti do 12 let čekal vstup zdarma a rodiče mohli čerpat velmi výhodné vstupné dle ceníku pro skupiny. Vedle zábavy - klauniády a dětských písniček se od 13 do 17 hodin soutěžilo a rozdávalo množství hodnotných cen od společnosti Pompo. Žádné z dětí neodešlo s prázdnou. Samozřejmě byl zájem i o atrakce tohoto pěkného aquaparku jako je divoká řeka, tobogán nebo vířivka. Na děti navíc čekalo množství nafukovacích zvířátek, stříkacích pistolí pro vodní bitvy a také oblíbené lovení rybiček.

Aquamanie léto 2010 má ještě několik zastávek například na Slapech, v Olešné u Frýdku Místku, v Ústí nad Orlicí nebo v Hradci Králové. Všude na děti čeká velký skákací hrad společnosti AAA byty, klauniády, soutěže o ceny.

Aquamanie na FrymburkuAquamanie na FrymburkuAquamanie na Frymburku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka