Aquainfo.cz - projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitím

Projekt Aquainfo.cz - Aquamánie je určený pro nadšené návštěvníky bazénů a aquaparků, kterým nabízí nejširší dostupný přehled vodních zařízení.

Projekt, který právě startuje, má za cíl obsáhnout přehled informací o vodní zábavě, relaxaci a zdravotních benefitech, které nejsou jinde komplexně zpracovány. Na stránkách bude také možno najít informace o programech, novinkách nebo cenových zvýhodněních v jednotlivých vodních zařízeních. K dispozici jsou fotky i videa, které často velmi usnadňují výběr nejvhodnějšího bazénu k návštěvě. Návštěvníci také velmi ocení možnost sdělit své dojmy nebo tipy ostatním čtenářům, což je mnohdy nedoceňovaná a přesto žádaná součást interaktivních webových stránek.

Projekt se zaměřuje i na vybrané cílové skupiny a ačkoliv si na své přijde každý, specializovaným rubrikám přijdou na chuť například rodiče, senioři či handicapovaní lidé. Právě těmto skupinám by totiž měly sloužit přehledy vytvořené na základě specifických požadavků.

Součástí projektu jsou i interaktivní mapy, na nichž jsou popsány aquaparky, kryté bazény, koupaliště a další vodní plochy v celé České republice. Možná ještě nějaký týden nebo měsíc potrvá, než obsáhnou všechna vodní zařízení, ale již nyní zde lze najít skvělé tipy na rozcachtanou zimu!

Projekt vzniká za podpory MMR.

Aquainfo.cz - projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitímAquainfo.cz - projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitímAquainfo.cz - projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitímAquainfo.cz - projekt zaměřený na cestovní ruch spojený s vodním vyžitím

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka