Aquacentrum Pardubice připravil pro své návštěvníky rodinný podzim.

Sbírejte razítka za rodinné vstupy a za to páté na vás čeká celodenní jízda v zóně AQUA jen za 1Kč. Na pokladně Aquacentra si řekněte o slevovou kartu a za každý vstup s vašimi nejbližšími do zóny AQUA dostanete razítko. Akce běží od 1.10. do 30.11. 2017. Volný vstup bude možné vyčerpat do 31.12. 2017.

Aquacentrum Pardubice nezapomíná také na děti a pořádá ve dnech 26. 10. - 27. 10. 2017 podzimní příměstský tábor pro děti ve věku 5 - 12 let, které si chtějí užít prázdniny na tobogánech. Stravování a pitný režim bude zajištěn.

Aquacentrum  se stalo populárním cílem jak místních obyvatel, tak i turistů. Návštěvnost je mnohem vyšší, než se očekávalo. Za současných podmínek, 50m bazén nedokáže uspokojit poptávku všech škol a sportovních klubů. Vedení plaveckého areálu proto navrhuje postavit další bazén, který by měřil 25 metrů.

„Přidáním nového pětadvacetimetrového bazénu ke stávajícímu 50m bazénu, by v Pardubicích vzniklo výjimečné středisko pro kondiční a sportovní plavání za velmi přijatelnou cenu. V zahraničí jsou komplexní střediska běžná a jsou celoročně vytížená všemi věkovými kategoriemi," uvádí ředitel společnosti PAP Pardubice Jiří Vysoudil.

V době opravy plaveckého areálu se počítalo, že aquapark ročně navštíví zhruba 350 tisíc návštěvníků, jenže skutečnost je taková, že v roce 2015 prošlo branami aquacentra zhruba 470 tisíc lidí, stejný počet i v roce 2016. Dalším důvodem k postavení nového bazénu je fakt, že sportovní plavání má v Pardubicích dlouholetou tradici a počet sportovní klubů převyšuje celostátní průměr.

Areál Aquacentra je rozdělen v kryté části do tří zón: 50m bazén, wellness – saunový svět a zóna aqua s vodními atrakcemi. Samostatně je pak bazén pro kojence a batolata. Součástí areálu je rovněž venkovní pláž.

V zóně aqua – vodní radosti si návštěvníci užijí legraci nejen v proudu divoké řeky, ale také v umělém vlnobití s balónem WOW. Svezou se na 34 m dlouhé trojskluzavce a 102 m dlouhém tobogánu. V rekreačním bazénu jsou různé akční prvky vodní chrliče, masážní trysky, vodopád. Horolezecká stěna nad skokanským bazénem skvěle prověří fyzickou zdatnost. Dětský bazén a brouzdaliště je určeno hlavně pro ty nejmenší a na závěr dvě propojené masážní vířivky.

Pro sportovní i kondiční plavání je určen 50m bazén s 8 drahami, hloubkou 185 cm v nerezovém provedení.

Moderní wellness je vybaveno tureckou, bylinnou a solnou lázní, suchou finskou saunou, ochlazovacím bazénem a sprchami, sněhovou komorou, Kneippovou lázní a infrakabinou. Relaxační zóna se sluneční loukou a lehátky navozuje příjemnou atmosféru

Fotografie zaslal Ing. Roman Štěrba – děkujeme.

Aquacentrum Pardubice připravil pro své návštěvníky rodinný podzim. Aquacentrum Pardubice připravil pro své návštěvníky rodinný podzim. Aquacentrum Pardubice připravil pro své návštěvníky rodinný podzim. Aquacentrum Pardubice připravil pro své návštěvníky rodinný podzim.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka