AQUA ZUMBA každé pondělí a středu v AQUAPALACE Praha

Nově jsme pro vás přichystali lekce jedinečného vodního tance, Aqua Zumby. Lekce budou probíhat pravidelně každé pondělí od 18:00 hodin a  středu od 10:30 hodin pod vedením certifikované instruktorky Denisy Chlustinové. Nenechte si ujít skvělou zábavu a přijďte si užít lekci.

Co je Aqua Zumba?

Aqua Zumba je jedinečný vodní tanec, který vám dodá energii, zlepší náladu a navíc vám dopomůže k lepší postavě. Jedná se o dynamické vodní fitness cvičení, vycházející z aerobních cviků klasické Zumby. Ale pozor, je to daleko větší dřina!

Aqua zumba neboli vodní tanec a cvičení v jednom je zábavný způsob cvičení, u kterého se nezapotíte, ale do těla si dáte mnohem víc než jakýmkoliv cvičením na suchu. Představte si, že svou klasickou lekci Zumby přesunete do bazénu, tedy pod vodu.

Při cvičení posilujete téměř všechny svalové skupiny a hlavně bez zbytečné zátěže pro vaše klouby. Vlastním tělem pracujete proti odporu vody a můžete jej sami jednoduše regulovat. "Zumba - příchuť" pak dodává zábavnou a příjemnou atmosféru, zkrátka fit můžete být i s úsměvem. Důležitý rozdíl je v hudbě a chytlavých melodiích. Ty jsou adaptovány tak, aby bylo možno tančit ve vodním prostředí, aniž by hudba ztratila svou energii. Aqua Zumba je druhem Pool party, která je původem z Floridy.

AQUA ZUMBA každé pondělí a středu v AQUAPALACE Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka