Aqua United 2012 v Aquaparku Olešná

Ve dnech 19.3. až 26.3. 2011 proběhne třetí ročník multižánrového projektu Aqua United ke Světovému dni vody. Světový den vody připadá na 22.3. a je vyhlašován OSN, konkrétně UN WATER. Cílem projektu je připomenout lidem, že tekoucí voda a sanitární zařízení není samozřejmostí. Chceme to připomenout nejen vážnou, ale i zábavnou formou.

Partnery projektu AQUA UNITED 2012 jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, Veolia. Právo a projekt www.aquamanie.cz, který je souborem informací o vodě a nejlepších místech na koupání po celé ČR. Je zde možné také nalézt 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů. AQUA UNITED 2012 se zařadila do seznamu oficiálních akcí pořadatelů Světového dne vody, kterými jsou UN WATER, FAO WATER a UNEP.

Velmi zajímavý program si letos připravili i v Aquaparku Olešná. Aquapark Olešná je moderním a ideálním zařízením pro oddech, rekreaci a zábavu. Skládá se z krytého a letního aquaparku. Oba objekty jsou samostatně fungujícími zařízeními. Jako jedno z hlavních regionálních center vyžití láká nejen místní obyvatele, ale i návštěvníky z přilehlých regionů. Okolí tvoří nádherné panorama přehrady Olešná a pokochat se můžete i výhledem na Beskydy a Lysou Horu.

Krytý aqupapark nabízí aktivity vhodné pro zábavu celé rodiny. Saunový svět, tobogány, whirlpool či masážní turbíny svedou každého relaxu chtivého návštěvníka k opětovné návštěvě. Kromě vodních radovánek na vás čekají i sportovně relaxační aktivity, dostatečné ubytovací kapacity, skvělé stravování, a to vše za dostupné ceny.

 

Program akcí v Aquaparku Olešná:

Připravili pro vás zábavu, soutěže a VSTUPNÉ PRO DĚTI ZA 1 Kč!

A protože jeden den oslav je málo, připravili jsme pro vás CELÝ VODNÍ TÝDEN plný odpočinku, relaxace, zábavy a řady zajímavostí.

Relaxaci a uvolnění například při saunových ceremoniálech, které se staly nedílnou součástí saunového provozu. V kombinaci s dnes již velmi oblíbeným, romantickým plaváním při svíčkách a voňavou masáží od kvalifikovaného maséra, kterou můžete i vyhrát, se dostanete do pohody a odoláte všem chřipkovým epidemiím a stresu.

Aktivní odpočinek vám nabídneme zejména při hodinách aquaaerobiku a aquatěhobiku.

Výtvarná soutěž pro všechny děti na téma –,, Voda znamená život “ o množství krásných cen.

Záplavu zábavy v množství atrakcí, vodních děl, chrličů, houpací síťe, 90 metrového tobogánu a v první řadě divoké řeky, která poskytuje našim návštěvníkům prima adrenalin.

Zdraví a prevenci vám přinášíme v podobě diagnostiky vašeho zdraví a poučení o prevenci rizik, pod taktovkou Všeobecné zdravotní pojišťovny. Dále budete svědky simulace záchrany lidského života pod vedením profesionálů z Českého červeného kříže.

Zajímavosti - zveme vás na technické prohlídky zázemí aquaparku, kde se dovíte, jakým procesem probíhá zpracování vody od zdroje až k vám. Na tuto prohlídku si vymezte přibližně 20-30min. Přesný časový harmonogram jednotlivých prohlídek naleznete na našich stránkách v kalendáři akcí.

Prohlídka je zcela ZDARMA. Setkání proběhne na recepci vodního světa aquaparku.
Maximální možná kapacita účastníků 1. prohlídky je 15 osob.

Aqua United 2012 v Aquaparku OlešnáAqua United 2012 v Aquaparku OlešnáAqua United 2012 v Aquaparku OlešnáAqua United 2012 v Aquaparku OlešnáAqua United 2012 v Aquaparku Olešná

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka