AQUA UNITED 2011 v Aquaparku Olešná

Ve dnech 21.3. až 26.3. 2011 proběhne druhý ročník multižánrového projektu Aqua United ke Světovému dni vody, ve kterém je naším cílem připomenout lidem, že tekoucí voda a sanitární zařízení není samozřejmostí. Chceme to připomenout nejen vážnou, ale i zábavnou formou.

Partnery projektu AQUA UNITED 2011 jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, VEOLIA a projekt www.aquainfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Projekt www.aquainfo.cz je souborem informací o vodě a nejlepších místech na koupání po celé ČR. Je zde možné také nalézt 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů.

Podporujeme také dětské domovy, pořádáním dobročinné štafety, ve které návštěvníci v aquaparcích poplavou pro partnerské dětské domovy. Vítězný aquapark (kde doplavou za 30 minut nejdále) vyplave  pro dětský domov vybavení dětského koutku od společnosti POMPO. Pro aquapark je zase připravena aquazorbingová koule od www.aquazorbing.cz

Další akcí na podporu dětských domovů, je dobročinné potápění celebrit v 8m potápěčské jámě Aquapalace Praha, kdy celebrity překonají svůj strach a vytáhnou ze dna jámy kartičky se jmény dětských domovů, které budou pro ně znamenat další hodnotné ceny. Děti z dětských domovů se budou moci také zdarma vykoupat v partnerských aquaparcích.

Akce se rozhodli zúčastnit a podpořit děti v dětských domovech, bývalé miss Lilian Fischerová, Bára Kolářová, Mirka Košťanová a Vladimír Hron.

Velmi zajímavý program si letos připravili i v Aquaparku Olešná. Aquapark Olešná je moderním a ideálním zařízením pro oddech, rekreaci a zábavu. Skládá se z krytého a letního aquaparku. Oba objekty jsou samostatně fungujícími zařízeními. Jako jedno z hlavních regionálních center vyžití láká nejen místní obyvatele, ale i návštěvníky z přilehlých regionů. Okolí tvoří nádherné panorama přehrady Olešná a pokochat se můžete i výhledem na Beskydy a Lysou Horu.

Program akce naleznete v příloze:

Ke stažení
AQUA UNITED 2011 v Aquaparku Olešná (.doc) 17,00 kB

AQUA UNITED 2011 v Aquaparku OlešnáAQUA UNITED 2011 v Aquaparku Olešná

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka