AQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovy

V sobotu 27.března proběhla v rámci projektu AQUA UNITED 2010 v aquaparcích a bazénech dobročinná hodinová plavecká štafeta pro dětské domovy. Vítězem se stal Aquapark Hradec Králové, který za hodinu uplaval  4.850 metrů.  Vyhrál pro dětský domov  Nechanice  bazén od firmy Marimex,  který bude sloužit dětem k základní výuce plavání.

Na druhém místě se umístil  Aquapalace Praha, který zůstal pozadu jen o  100  metrů. Bronzové umístění patří Bazénu v Ústí nad Orlicí před aquaparkem Aquadream Barrandov. Celkem se plavalo na devíti místech po celé ČR. V Aquapalace Praha se stali členy štafety i Sarah Lilian Fischerová, která je zároveň ředitelkou nadace Slunce dětem, Iveta Lutovská Miss 2009 a Vladimír Hron, který zároveň celou akci moderoval.  Štafetě také pomáhaly děti z partnerského dětského domova Domino Plzeň.

Večer byl pak věnován akci s názvem Vodní noc, která otevřela brány bazénů a aquaparků v netradičním čase a se zajímavým programem. Během vodní noci si návštěvníci užili prodloužené otevírací doby, plavání při svíčkách nebo při hudbě. Měli také připraveny speciální saunové ceremoniály. V Centru Babylon se uskutečnila naturistická párty. Soutěžilo se také o volné vstupenky do aquaparků a bazénů. Partnery vodní noci byli společnosti Veolia Voda, Tricoline, Bonus travel a www.spokojenenohy.cz

Každý aquapark měl svůj partnerský dětský domov a všechny zúčastněné dětské domovy dostanou bazén od společnosti Marimex. Do Hradce Králové putuje největší z bazénů, určený pro výherní štafetu. Dále děti z dětských domovů dostanou ceny od společnosti Pompo ze středeční akce Potápění pro dobrou věc v osmimetrové potápěčské jámě.

Aqua United ve svém prvním ročníku přilákal do aquaparků a bazénů velké množství zájemců, kteří tak oslavili Světový den vody. V dubnu dojde k předání cen pro dětské domovy a také k vyhlášení výsledků soutěže o skútr YAMAHA. Uzavřením letošního ročníku AQUA UNITED bude květnové setkání na Smíchovské pláži.

 

AQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovyAQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovyAQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovyAQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovyAQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovyAQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovyAQUA UNITED 2010 přináší ceny pro dětské domovy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka