Aqua sun

Aqua sun je světová novinka využívající ohromný synergický efekt jemného sprchování vodou s přísadou mořské soli a příjemného slunění kůže, kdy kůže přijímá optimální sluneční koupel. Centrum laserové kosmetiky vám tuto unikátní proceduru přináší jako první v Evropě.

Aqua sun má mnoho výhod: do sluneční sprchy je možné přidat koupelové esence, lze korigovat sílu slunění dle fototypu kůže, je zajištěna příjemná teplota, vana je anatomicky upravená a netlačí, voda je měněna po každém ošetření.

Vodní masáž spolu se sluněním lidské kůži tolik připomíná pobyt u moře, že se k efektu zdravého opalování přidává ještě celá řada dalších: odbourání stresu, čištění, prokrvení a zpevňování kůže (celulitida, peeling), vyplavování škodlivých látek ze tkání, dermatologie - psoriaza (lupénka), hojivé účinky na akné, zlepšení prokrvování celého těla a posílení přirozené imunity. Sluneční masáž dále přebírá funkci slunce při vytváření vitamínu D3 a podporuje vylučování hormonu nadledvinek (protizánětlivé, protialergické účinky apod.). Dobré výsledky byly zaznamenány také při: závratích, migrénách, zánětu nosních dutin, nachlazení, při všech vnitřních onemocněních (žlučník, játra, žaludek, střeva, ledviny), revmatických onemocněních a při sportovních úrazech.

Ačkoli opaluje Aqua sun stejně jako klasická solária pomocí UV paprsků, nelze se v něm spálit. Je totiž vybaven přístrojem (dozimetrem), který dávkuje množství záření individuálně podle fototypu pleti klienta, který díky tomu nemusí a ani nemůže nastavovat počet minut.

Doporučuje se absolvovat alespoň deset ošetření po sobě. Zpočátku budou jednotlivá ošetření trvat zhruba 30 minut (sprcha i slunění dohromady), další se protáhnou až na hodinu. Oproti turbosoláriu se sice opalujete pomaleji, ale můžete se těšit na dlouhodobě přirozenou bronzovou barvu a nemusíte se bát spálení.

Jedno třicetiminutové ošetření vás přijde na 300 - 390 Kč.

Aqua sun

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka