Après Ski 2013

Festival zimních radovánek. Praha, Rašínovo nábřeží

Praha si pozvolna začíná zvykat na koloběh sesterských akcí Après Ski a Město na kole. V sobotu 12. a neděli 13. října 2013 k naší milované Vltavě opět dorazí festival Après Ski s cílem bavit všechny příznivce aktivního trávení zimního volného času.

Letos svede česká snb&ski špička bitvu v prvním závodě sezóny na náplavce. Přijďte fandit a kouknout se na triky, při kterých se tají dech. Na obří rozjezdové věži Après Ski snowparku se to bude hemžit vyrovnanými ridery, očekáváme proto tvrdý boj až do závěrečného triku.

 

Závodit mohou ale i amatéři. Na Après Ski proběhne veřejný závod, jehož účastníky budou hodnotit profesionální jezdci, kteří mimo bodů nabídnou i hodnotné rady. Stačí sebrat odvahu a odrazit se k první jízdě sezóny.

 

Ti nejmenší si užijí jedinou českou zastávku mini snowparku Burton Riglet nebo dětský svah pro první obloučky.

 

Fandové nových sportů okouknou jedinečný Flyboard a nadšenci takřka letecké akrobacie si budou namáhat zakláněcí svaly při pozorování jezdců na obřím skoku nad hladinou Vltavy. Základní servis, šlehačková koulovačka, módní přehlídky a je toho pro vás připraveno ještě mnohem víc.

 

Pevně věříme, že Après Ski 2013 si užijete, ať je vám jen pár měsíců nebo ještě pamatujete doby, kdy ježdění v telemarku nebylo módním výstřelkem, ale každodenní lyžařovou praxí. Program Après Ski 2013 je koncipován tak, aby byl festival příjemným místem pro strávení víkendu. V záplavě zábavy a adrenalinu pořadatel nezapomíná ani na praktická témata jako jsou aktivní i pasivní bezpečnost na svahu i mimo něj nebo třeba sezónní servis, který získáte zdarma.

Après Ski 2013Après Ski 2013

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka