Aktivní dovolená v Česku?

Jedině Relax & sport resort Dolní Morava!

Na Dolní Moravě neustále pracují na nových atrakcích pro děti i dospělé. Např. Mamutíkův vodní park a Lesní zážitkový park jsou místa, která budete dnešním dětem závidět. Naštěstí se tam ale můžete „vyblbnout“ s nimi. Jako děti byste určitě měli radost i z půjčovny koloběžek a elektro koloběžek, které jsou stále více populární. Ty druhé mají dojezd až 85 km bez odrazu. Takže uvidíte kus přírody, budete na čerstvém vzduchu a ani nemusíte hnout brvou.

To, po čem jste v dětství naopak určitě nesnili, jsou hoverboardy a airwheely, které po vzoru dnešních Youtuberů milují všichni dospívající. Jsou to dopravní prostředky – něco mezi koloběžkou, Segwayem a longboardem. Dopravním prostředkem, který je na hory jako dělaný, je kolo. V chatě Marcelce, kde je půjčovna a servis kol, mají letos zbrusu nová celoodpružená kola, která si můžete vyzkoušet. Pokud se do toho pustíte, nesmíte si nechat ujít oblíbené single trails. To jsou trasy, které, jak už název napovídá, jsou jednosměrné, většinou sjezdové. Jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro ostřílené jezdce. Vzít tam můžete i děti.

Pokud jezdit teprve začínají, vezměte je nejprve na dětské cyklo hřiště. Kolo si samozřejmě mohou půjčit. Na cyklo hřišti si mohou malí cyklisté osvojit základní cyklistické dovednosti a vyzkouší si i několik nezvyklých překážek. K dispozici jsou slalomové dráhy, houpačky, ostré i mírnější zatáčky, dřevěné lávky ve tvaru hada, malé skoky a dřevěné přejezdy.

Kromě všech atrakcí si v resortu Dolní Morava užijete krásy místní přírody, lokální gastronomii, na kterou budete dlouho vzpomínat, krásné ubytování a luxusní wellness. Můžete hrát bowling, cvičit, plavat v bazénu nebo jen tak „vypnout“ a číst si.

Fotografie zaslala Dagmar Kutilová, PR consultant cammino...

Aktivní dovolená v Česku? Aktivní dovolená v Česku? Aktivní dovolená v Česku? Aktivní dovolená v Česku? Aktivní dovolená v Česku? Aktivní dovolená v Česku?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka