Akce LIPÁNKOVA BRUSLE & LIPENSKÝ PŮLMARATON

Svátek inline bruslařů na Lipně a otevřené závody v běhu pro celou rodinu!

Sobota 12. května bude na Lipensku patřit především příznivcům jízdy na inline bruslích a běhání na čerstvém vzduchu. Ve Frymburku na náměstí se bude konat Lipánkova brusle&Lipenský půlmaratón 2012 - otevřené závody v inline bruslení a běhu určené pro širokou veřejnost.

Zatímco dětské kategorie se uskuteční na frymburském náměstí, trasa hlavního závodu povede z Frýdavy přes Přední Výtoň a Lipno nad Vltavou až do Frymburku. Nádherná a nenáročná trať o délce bezmála 21 km povede po obou březích Lipenského jezera, přičemž premiéru zažije nově postavená „pravobřežní cyklostezka“ z Přední Výtoně k lipenské hrázy.

Pro každého účastníka závodů bude připraven poctivý a dobrý dárek od kapitána Lipánka, který se naučil jezdit na inlinech a zúčastní se dětských závodů!

Po skončení závodů bude následovat doprovodný program ve Wellness Hotelu Frymburku s živou hudbou, občerstvením a bohatou tombolou.

Kdo raději hoví jízdě na kole, nepřijde 12. květná také zkrátka! Ve Wellness Hotelu Frymburk bude současně probíhat oficiální zahájení cyklistické sezóny na Lipensku s názvem Na kole křížem krážem kolem Šumavského moře.

Více informací o časovém harmonogramu akce naleznete ZDE.

Generálním partnerem akce je Lipánek (www.lipanek.cz). Hlavním mediálním partnerem je rádio Evropa 2 (www.evropa2.cz).

Akce LIPÁNKOVA BRUSLE & LIPENSKÝ PŮLMARATONAkce LIPÁNKOVA BRUSLE & LIPENSKÝ PŮLMARATON

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka