Ajurvédské masáže nově ve Wellness Hotelu Frymburk

Wellness Hotel Frymburk zařazuje do své nabídky wellness ajurvedské masáže, během nichž pocítíte léčivou moc přírodních olejů, ať Vás již trápí bolavé svaly, které jsou důsledkem stresu i sedavého způsobu života, nebo kloubní potíže.

Jedním ze starobylých systémů, jenž se živě dochoval až do dnešní doby je ajurvéda. Toto slovo znamená v sanskrtu “věda o životě”. K úlevě od zdravotních obtíží využívá řadu přírodních substancí, predevším bylin. Z nich se připravují pečlivým procesem extrakty, které se váží vetšinou na sezamový olej, jenž má sám o sobě silné antioxidační i protirakovinné účinky. Tyto oleje s bylinných extraktů se pak používají k masážím různých částí těla a jsou nejúčinnější složkou ajurvedské masážní terapie.

Slouží k celkovému omlazení, péči o pleť, svaly i kosti a pomáhá při potížích jako je obezita. Vychutnejte si „královnu“ mezi olejovými masážemi, těšte se na jedinečnou masáž, která nejen intenzivně provlhčí Vaši pokožku a zbaví tělo toxinů, ale způsobí i hluboké uvolnění.

Pokud Vás procedura zaujala, můžete si na wellness recepci zakoupit ajurvédské výrobky od firmy Siddhalepa, Srí Lanka.

ajurvedské
výrobky od firmy Siddhalepa, Srí Lanka.ajurvedské výrobky od firmy Siddhalepa, Srí Lanka
Ajurvédské masáže nově ve Wellness Hotelu FrymburkAjurvédské masáže nově ve Wellness Hotelu FrymburkAjurvédské masáže nově ve Wellness Hotelu Frymburk

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka