AEROBICMANIA MEZINÁRODNÍ KONGRES AEROBIKU, FITNESS A BODY&MIND

V sobotu 20.10.2012 zveme všechny profesionální instruktory i veřejnost na další ročník jedné z největší a nejprestižnějších akcí v ČR AEROBICMANIA MEZINÁRODNÍ KONGRES AEROBIKU, FITNESS A BODY&MIND, jehož hlavním partnerem je NIKE. Využijte v předprodeji levnějších cen vstupenek a rezervujte své místo již nyní.

V 5 sportovních halách a sálech univerzitního kongresu v Brně-Bohunicích proběhne více než 30 lekcí dance, stepu, posilování, funkčního tréninku, bosu a nejrůznějších lekcí body&mind (pilates, yoga, portdebras, core, stretch) s nejlepšími mezinárodními i českými prezentéry, členy ELITE NIKE TEAMU: CARLOS RAMIREZ (SPA), DANIELLA MALLACH (ISR), SEBASTIAN PIATEK (GER), ANTONELLA COSTATINO (IT), PAWEL ORACZ (PL), MILAN ONDRUŠ A KIKA RŮŽIČKOVÁ (SK) a SILVIA JANÉ (SPA), LUKÁŠ KOLEK, LENKA VELÍNSKÁ, ROMAN ONDRÁŠEK, JANA ZEISBERGEROVÁ, RADKA VANDASOVÁ, team funkčního tréninku FITNES SOLUTION a další.

 

Celý den bude k dipozici odpočinková zóna a doprovodný servis, zpříjemňující chvíle regenerace mezi lekcemi, velká prodejní výstava firem prezentujících novinky za světa cvičebních programů, pomůcek, fitness doplňků, výživy apod.

Těšit se můžete nejen na skvělé lekce, atmosféru, inspiraci, ale také na tričko z nové NIKE kolekce.

AEROBICMANIA MEZINÁRODNÍ KONGRES AEROBIKU, FITNESS A BODY&MIND

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka