Adventure golf pod Ještědem otevřen

Podještědský adventure golf je prvním svého druhu v České republice, který byl vybudován na golfovém hřišti. Naše redakce přijala pozvání na slavnostní otevření a vyzkoušeli jsme si jak se na tomto hřišti hraje. My i naše děti jsme byli moc spokojení. Adventure golf tvoří dvakrát devět greenů s jamkami. Greeny jsou ohraničeny kamennými mantinely a každý má „svůj" PAR. Jejich povrch tvoří umělá tráva a hraje se pouze putterem. Cílem hry je dostat golfový míček na co nejmenší počet ran do jamky.

 

Pro vstup a hru na adventure golfu není třeba oprávnění ke hře ani registrace (zelená karta). Naopak, hřiště slouží k zábavě a případně i k výuce pravidel. Golfovou hůl vám ke hře zapůjčíme a míček věnujeme. Adventure golf je společenská hra se sportovními prvky pro děti, dospělé i seniory. Zkrátka pro celou rodinu. Přijďte si hru vyzkoušet, pobavit se a osvojit si základy golfové hry!

Plánek AG včetně pravidel hry ke stažení  Plánek AG (832,88kB) .

Sobotní odpoledne jsme využili na objevování novinek na golfovém hřišti pod Ještědem. Krásné prostředí, v pozadí Ještěd, milí lidé, domácí občerstvení. Hra na adventure golfovém hřišti připomíná minigolf. Ale zážitek nelze srovnávat. Zde se hraje v terénu, některé jamky jsou opravdu hodně složité a nová hra chytne. Tentokrát naše redakce nevyhrála, ale odpoledne jsme si dokonale užili.

Celodenní vstup přijde pro dospělé na 190 Kč včetně zapůjčení vybavení, děti platí 90 Kč, rodina 390 Kč. Pro členy GC Ještěd, kteří mají řádně zaplaceny poplatky pro sezonu 2011 je vstup zdarma.

 

Redakce doporučuje!

 

Adventure golf pod Ještědem otevřenAdventure golf pod Ještědem otevřenAdventure golf pod Ještědem otevřen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka