Adventure golf Počepice

Už jste někdy v životě hráli golf? Myslíte si že ho mohou hrát jen vyvolení? Nebo nemáte dostatek kuráže jít do otevřeného prostoru a pokoušet se o daleké údery? A přitom opravdové golfové turnaje rozhoduje závěrečné pattování na závěrečném greenu v těsné blízkosti u jamky. Nebo jste profesionál a chcete natrénovat závěrečné pattování, tak přesně pro Vás je Adventure golf Počepice.

Jedná o klasický golf zmenšený do velikosti minigolfových drah, v podstatě závěrečných greenů z klasického golfu. Hraje se na umělé golfové stále zelené trávě.
Adventure golf Počepice je vhodný i pro rodiny s dětmi, půjčujeme i speciální dětské hole.

Adventure znamená dobrodružství a to zde určitě zažijete. Na ploše více jak 1500m2 naleznete 18 jamek navazujících jedna na druhou, s terénními nerovnostmi, různými překážkami, písečnými bunkry, dřevěnými palisádami, vodními pastmi, jezírky a potůček s vodopádem.

Adventure golf se k nám dostal ze Spojených států, kde má dlouhou tradici. Navzdory tomu, že adventure golf je v ČR takřka v plenkách, máme v tomto sportu několikanásobnou mistryni světaOlivii Prokopovou. Adventure golf Počepice je jedno z prvních hřišť otevřené v ČR a to slavnostně mistryní světa Olivii Prokopovou  1.4.2011.

Je to zábava pro celou rodinu, páry, skupiny, děti i jednotlivce.
Součástí areálu není pouze Adventure golf, ale i dětské hřiště s lanovkou, trampolínou a dalšími atrakcemi. Dále pak hřiště na beach volejbal a i tenisový kurt. Veškeré sportovní vybavení  je na místě k zapůjčení . S sebou potřebujete pouze dobrou náladu.

Příjemné posezení zprostředkuje  místní restaurace a dokonce je možné se zde i ubytovat.

Můžeme areál vřele doporučit a těšíme se na každého návštěvníka.

Adventure golf Počepice Adventure golf Počepice Adventure golf Počepice Adventure golf Počepice Adventure golf Počepice

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka