Adrenalinový cirkus pro všechny opět v Praze

Již před více jak týdnem opět ožilo cirkusové šapitó CIRKUS CIRKUS, tentokrát na novém místě v ulici Novodvorská, Praha 4 Libuš! Nesoutěžní přehlídka špičkového cirkusového umění Cirkus Cirkus Classic potrvá až do 3. 11. 2013. Na své si zde přijde celá rodina.

„Henry Ford kdysi vyrobil dostupné auto pro všechny. A podle jeho vzoru bychom rádi dopřáli cirkus všem, kteří milují tento magický svět. Dětem i dospělým chceme přiblížit moderní pojetí klasického cirkusu, a z tohoto důvodu jsme zvolili vstupné již od 99 Kč. Letos jsme vsadili na adrenalin, kterým bude podzimní přehlídka doslova protkána.“ uvedl pořadatel akce Artur Kaiser.

Všichni fandové cirkusu opět uvidí absolutní špičky ve svém oboru. Těšit se mohou například na kouli smrti a motorkáře Diorios z Brazílie, kteří v roce 2011 získali zlato na festivalu v Praze. Také se vrací i bratři NAVAS z Ekvádoru s kolem smrti, kteří jsou medailisti z letošního FESTIVALU CIRKUS CIRKUS, kde získali zlato a stříbro na festivalu v Monte Carlu. A diváci nepřijdou ani o oblíbené vystoupení zvířat.

Foto: Kateřina Baumruková, Cirkus Cirkus, děkujeme.

Adrenalinový cirkus pro všechny opět v PrazeAdrenalinový cirkus pro všechny opět v PrazeAdrenalinový cirkus pro všechny opět v Praze

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka