Adidas otevřel svoji první prodejnu specializovanou na běh

Značka adidas, přední světový výrobce sportovního zboží, otevřela svou vůbec první běžeckou prodejnu adidas Running v České republice. Prodejna je součástí Running Mallu, jedinečného běžeckého centra, které pro běžecké nadšence otevřel organizátor RunCzech běžecké ligy. Kromě specializované prodejny zde naleznete PIM Běžecký klub s komfortním zázemím pro běžce, Water bar s nabídkou osvěžujících nápojů či občerstvení a konferenční místnost věnovanou památce běžecké legendy Emilu Zátopkovi.

 

Za účasti redakce on-line magazínu WellnessNoviny.cz proběhla ve středu 4.9. 2013 tisková konference. Kromě zástupců společnosti Adidas a TriExpert se slavnostního otevření zúčastnil i Carlo Capalbo, zakladatel Running Mallu, běžec Jiří Homoláč a dvojnásobná zlatá medailistka z MS světa v krosu (2010 a 2013) keňská běžkyně Emily Chebet.

 

„Jsme velice rádi, že právě prodejna adidas Running byla jedním z posledních střípků k dokončení Running Mallu. Běžci se mohou těšit na nejnovější technologie a produkty z běžeckého světa. Prodejna adidas Running se tak stala pro běžce dalším důvodem, aby sem zamířili. Running Mall je zcela nový, ve světě ojedinělý koncept, který se zrodil v České republice. Naším cílem je, aby se Running Mall stal přístavem, kam budou mířit nejen běžci, ale také všichni milovníci sportu a vyznavači aktivního životního stylu. Chceme rozhýbat celý národ a místem, odkud budou vybíhat, je Running Mall,“ prohlásil Carlo Capalbo, prezident organizačního výboru Prague International Marathon.

 

Obchod disponuje kompletní běžeckou nabídkou značky adidas, kterou v této šíři nenaleznete nikde jinde v ČR.

 

„Jsme svědky otevření první na běh specializované prodejny adidas v České republice, a to právě ve spolupráci s naším dlouhodobým partnerem, společností Prague International Marathon. Běžcům v ní profesionální prodejní personál představí tu nejširší nabídku běžeckých produktů adidas, včetně kompletní řady s revoluční technologií boost, a nabídne komplexní poradenství spolu s individuálním vyšetřením a diagnostikou. Přáli bychom si, aby prodejna adidas Running, ruku v ruce s projektem Running Mall, bylo místo, kde se naše vášeň pro běh stane vášní všech, kteří vyznávají zdravý životní styl,“ uvedla Jana Kovalovská, Brand Activation&Trade Marketing Group Manager značky adidas.

 

Personál prodejny totiž netvoří obyčejní prodavači, ale běžci a konzultanti z týmu obchodního a sportovního partnera Triexpert, kteří mají osobní zkušenosti s běžeckým vybavením. Poskytují také diagnostické vyšetření, které se provádí na běžeckém pásu (dynamická diagnostika) a tlakové desce (statické vyšetření) a na základě toho vám doporučí vhodnou běžeckou obuv.

Prodejna se těší několika významnými prvenstvími. Nejedná se jen o první běžecký obchod adidas v ČR, ale o vůbec první světovou prodejnu této značky, která bude provozována v rámci budovy hlavního běžeckého partnera a organizátora světových běžeckých akcí. Prodejnu naleznete na adrese Františka Křížka 11, Praha 7 – Holešovice. Více o běžecké kolekci naleznete na http://www.adidas.cz/running/Running,cs_CZ,sc.html

 

 

Fotografie poskytla paní Karin Cífková, Cook Communications – děkujeme.

Adidas otevřel svoji první prodejnu specializovanou na běhAdidas otevřel svoji první prodejnu specializovanou na běhAdidas otevřel svoji první prodejnu specializovanou na běhAdidas otevřel svoji první prodejnu specializovanou na běhAdidas otevřel svoji první prodejnu specializovanou na běh

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka