ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť

Novinka od YVES ROCHER

v záříí uvedl tvůrce rostlinné kosmetiky YVES ROCHER na trh novou řadu pro citlivou pleť ACTIVE SENSITIVE s prokázanou účinností na snížení přecitlivělosti pleti o 22% a na snížení pocitu horkosti pleti v průměru o 76%.

Výzkumné laboratoře Yves Rocher ve spolupráci s Národním centrem vědeckého výzkumu ve Francii (CNRS)  prokázaly po pěti letech výzkumu se zaměřením na citlivou pleť účinky rostlinného soforinu, který je obsažen ve výtažku z bobu z brazilského keře anta. Rostlinný soforin má silný zklidňující účinek na pleť a efektivně reguluje reakce pleti na vnější podněty. Pleť je znovu přirozeně krásná, zklidněná a dlouhodobě chráněná před vnějšími agresivními vlivy.

Garance bezpečnosti řady ACTIVE SENSITIVE:

  • Složení výrobků bylo vyvinuto ve spolupráci s dermatology a je klinicky schváleno pro citlivou pokožku
  • Výrobky neobsahují barviva a dráždivé složky
  • Složení je vyrobeno v ochranné atmosféře
  • Výrobky jsou mikrobiologicky kontrolovány v každé etapě výroby
  • Složení je testováno pod dermatologickou a alergologickou kontrolou

Řadu ACTIVE SENSITIVE tvoří:

Výrobky na odlíčení / tonizaci pleti:

ZKLIDŇUJÍCÍ ČISTÍCÍ PLEŤOVÉ MLÉKO

Jemná mléčná textura odstraňuje všechny nečistoty, odlíčí pleť a zároveň respektuje její přirozenou ochranu. Jedním jediným pohybem jsou perfektně odlíčeny oči i obličej, aniž by pleť štípala či pnula. Vaše pleť je okamžitě svěží, zklidněná a pociťuje pohodlí.

ODLIČOVACÍ GEL NA CITLIVÉ OČI

Díky jeho svěží textuře je odličování radost. Snadno se používá a účinně odstraňuje všechny stopy po líčení a zároveň je šetrný k citlivým očím. Všechny nečistoty jsou odstraněny a vaše pleť je svěží a zklidněná.

ZKLIDŇUJÍCÍ PLEŤOVÁ VODA

K odstranění posledních stop po líčení a zároveň k tonizaci pleti bez pocitu pnutí použijte Zklidňující pleťovou vodu. Pleť tak bude připravena na aplikaci péče o obličej a zároveň bude svěží a zklidněná.

 

Výrobky na zklidnění / péči o pleť:

DENNÍ HYDRATAČNÍ ZKLIDŇUJÍCÍ KRÉM

Tato péče s vysokou snášenlivostí obsahující rostlinný soforin byla vyvinuta ve spolupráci s dermatology. Hydratuje pleť, chrání ji proti každodenním agresím a dlouhodobě ji zklidňuje. Pocity pnutí a horkosti jsou den po dni menší.

PÉČE PROTI ČERVENÝM SKVRNÁM A ŽILKÁM

Tato péče s krémovou texturou redukuje červené skvrnky a žilky a předchází jejich opětovnému vzniku. Den po dni reguluje citlivost pleti a trvale zklidňuje pocit pnutí.

ZKLIDŇUJÍCÍ GEL NA OKOLÍ OČÍ

Máte pocit pnutí okolo očí? Zklidňující gel na okolí očí přináší okamžitě pocit svěžesti a zklidnění i té nejjemnější pleti. Aplikujte večer a ráno na pleť v okolí očí. Bezparfemové složení je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť v oblasti očí.

ZKLIDŇUJÍCÍ MASKA PRO CITLIVOU PLEŤ

Již od první aplikace přináší krémové složení masky okamžité zklidnění pleti. Během pěti minut je pleť zjemněná, tonizovaná a sametově hebká.

 

Výrobky na péči proti stárnutí pleti:

VYHLAZUJÍCÍ KRÉM PRO CITLIVOU PLEŤ

Tento krém s neparfemovaným složením byl speciálně navržen pro citlivou pleť. Den po dni viditelně redukuje vrásky a zároveň přináší zklidnění citlivé pleti.

PÉČE PROTI VRÁSKÁM NA CITLIVÉ OČI

Péče byla speciálně vyvinuta pro ty nejcitlivější oči. Hydratuje a viditelně vyhlazuje vrásky v okolí očí. Bezparfemové složení je navíc obohaceno o reflexní pigmenty, které redukují a kryjí známky únavy.

 

Řada ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť bude v prodeji od září 2011.

Podklady a fotografie poskytla značka Yves Rocher.

ACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleťACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleťACTIVE SENSITIVE pro citlivou pleť

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka