A pak že to nejde dvakrát po sobě...

Již dva roky po sobě je nejlepším wellness hotelem Olomouckého kraje Wellness hotel Kolštejn*** v Branné.

Vyhlášený a oblíbený Wellness hotel Kolštejn*** vyhrál po loňském vítězství i letošní soutěž Czech Hotel Awards 2013.

Wellness hotel Kolštejn tak obhájil 2 vítězství loňského ročníku soutěže o nejlepší hotely v České republice (nejlepší tříhvězdičkový a nejlepší wellness hotel Olomouckého kraje).

„Je to úžasná zpráva! Jsem velmi pyšný na to, že jsme mezi hosty stále oblíbenější. Vysoké oblibě mezi hosty se nám dostává především díky přístupu k práci. Neustále vymýšlíme nové a nové věci, které jsou stále originálnější. Zcela se vymykáme nabídce služeb hotelů nejen v Olomouckém kraji, ale i na celorepublikové úrovni. Při tom všem nešetříme úsměvem,“ uvedl ředitel hotelu Tomáš Drápal na otázku, co říká na další ocenění hotelu Kolštejn.

Pro nejlepší hotel Olomouckého kraje hlasovala široká veřejnost na internetových stránkách soutěže Czech Hotel Awards. Záštitu nad soutěží převzalo Ministerstvo pro místní rozvoj.

„I po tomto krásném ocenění nečekám, že by se v provozu hotelu událo něco mimořádného. Jak jsem již několikrát řekl, je to další krásné ocenění, které pro nás všechny znamená především zpětnou vazbu od našich hostů. Hosté se k nám vracejí ve velké míře. Právě oni pro nás v soutěži hlasovali v takovém počtu a bereme to jako poděkování za práci, kterou pro každého z nich každý den děláme,“ dodal Drápal.

Wellness hotel Kolštejn se během velmi krátké doby dostal na špici mezi wellness hotely v republice, v Olomouckém kraji je již druhým rokem hotelem nejlepším. Není divu, za čtyři roky provozu hotelu se Kolštejn jasně vyprofiloval a nabízí mnoha originálních služeb, za kterými se do Branné jezdí z celé republiky po celý rok. Namátkou – wellness čajovna (1. v republice), okouzlující wellness centrum Vitální svět (neopakovatelná atmosféra, design, přístup k detailům, na který se jezdí dívat zvědavci z celé republiky), bylinné procedury a masáže (bylinná parní káď Fitodar, vlastní bylinné směsi v koupelích a při masážích), jedinečný celkový koncept komplexu v duchu keltské kultury (materiály, symboly a malby ve wellness provozu), saunové ceremoniály (pracovníci hotelu reprezentují v saunových ceremoniálech dokonce i ČR na světových soutěžích), krytý bazén se slanou vodou, vlastní minipivovar s krásným příběhem a výtečné pivo, které až neuvěřitelně příjemná obsluha čepuje přímo z tanků.

„Mnoho návštěvníků očekává, že za vysokou kvalitou služeb, které poskytujeme, musí stát vysoká cena pobytů. Je to předsudek, že vše kvalitní musí být cenově nedostupné. V našem komplexu nabízíme vysoce nadstandardní a jedinečné služby za zcela dostupné ceny. Jezdí k nám přes všední dny senioři, o víkendech většinou manželské páry, přes prázdniny rodiny s dětmi. Výjimkou nejsou dámské jízdy, korporátní klienti. Zkrátka jsme cenově dostupní všem cílovým skupinám, jen je potřeba se podívat na naši nabídku pobytů a porovnat ji s cenou jiných zařízení. Obrovskou devizou našeho hotelu je široká nabídka služeb, které jsou již v ceně pobytu.“

Ocenění přichází měsíc před letní sezónou. Na řadě jsou tedy letní a podzimní pobyty. Pokud tedy chcete vyzkoušet či zopakovat pobyt v nejlepším Wellness hotelu Olomouckého kraje, pak zamiřte do okouzlující klidné podhorské obce Branná uprostřed Jesenických hor. Jste srdečně zváni.

Foto: archiv hotelu

A pak že to nejde dvakrát po sobě...A pak že to nejde dvakrát po sobě...A pak že to nejde dvakrát po sobě...

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka