6. ročník Mistrovství České republiky v pole sport už brzy bude znát své vítěze

Již 17. června 2017 se bude konat největší pole dance akce roku. Své síly poměří ti nejlepší z české pole dance scény. Již za dva týdny budete mít příležitost být u toho – finále Mistrovství České republiky v pole sport 2017!

22. a 23. dubna 2017 proběhlo netrpělivě očekávané Semifinále Mistrovství České republiky v pole sport 2017. Téměř 200 soutěžících zářilo na divadelních prknech a předvedlo neskutečné výkony, nad kterými žasli diváci i světoví porotci. Pro letošní semifinále byly jako hosté osloveny světová mistryně Daniela Pecinová a vicemistryně Soňa Bunová, které předvedly své vítězné choreografie z Mistrovství světa v pole sport 2016 a svými výkony opět uchvátily celé publikum i organizační tým.

Výsledky semifinále jsou k dispozici na stránce organizátora, videa jednotlivých soutěžících jsou již ke zhlédnutí na YouTube kanálu, fotografie jsou průběžně přidávány na FB profil organizátora.

Pokud vám semifinále uteklo a chcete vidět to nejlepší, co česká a světová pole dance scéna nabízí, vydejte se 17. června na finále do Divadla Hybernia! Vedle tradičních kategorií žen se představí také dětské kategorie, muži, dvojice a parapole. Těšit se můžete hned na několik světových mistrů a vicemistrů. Uvidíte skvělou několikanásobnou světovou a českou mistryni Elizavetu Shevtsovou, českého mistra a světového vicemistra Pavla Koláře, světovou a českou mistryni Danielu Pecinovou a světovou a českou vicemistryni Soňu Bunovou! Nebude chybět ani loňská vítězka nejvyšší kategorie žen Anastasia Akentyeva, která se také pokusí obhájit loňský titul. „Povědomí o českém pole dance ve světě roste. Medailově nejúspěšnější světové mistrovství pro nás bylo v roce 2015, kdy se česká reprezentace stala historicky nejlepší a odvezli jsme si celkem 5 medailí. Z posledního světového mistrovství 2016 jsme si z Florencie přivezli medaile 4. Český pole dance se tak řadí ke světové špičce a jsme na naše reprezentanty neskutečně hrdí,“ dodává pyšně organizátorka Olga Marešová. Na stupně vítězů se také letos postaví tři nejlepší z každé kategorie, ti nejúspěšnější pak mohou pomýšlet na kvalifikaci na Mistrovství světa.

Informace o prodeji vstupenek a další podrobnosti k Mistrovství ČR najdete na www.polesport.cz.

Fotografii zaslala Aneta Mielniczková – děkujeme.

On-line magazín WellnessNoviny.cz je mediálním partnerem akce.

6. ročník Mistrovství České republiky v pole sport už brzy bude znát své vítěze

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka