27. BEAUTY FORUM MÜNCHEN - setkání evropské kosmetické branže

O víkendu se v Mnichově koná největší podzimní setkání kosmetické branže: již po sedmadvacáté se sejdou kosmetičtí odborníci z celé Evropy na veletrhu BEAUTY FORUM MÜNCHEN.

Nikde jinde již letos neuvidíte pohromadě tak širokou paletu kosmetických produktů a značek předních firem. Prezentují se zde všechny klasické kosmetické oblasti doplněné o trendová fóra: přírodní kosmetika, Wellness & Spa a Medical-Beauty.

Platformu pro navazování obchodních kontaktů nabídne International Business Forum (IBF), v němž se představí firmy hledající pro své produkty distributory.

International Forum of Cosmetics (IFC) zase nabídne kosmetickým profesionálům možnosti dalšího vzdělávání. Kromě workshopů z oblasti kosmetiky, manikúry, lázeňství a businessu bude nově na programu také 1. medical BEAUTY FORUM a certifikované fórum dalšího vzdělávání Diabetická noha.

Třešničkou na dortu pak budou národní a mezinárodní mistrovství v kategoriích Make-up, Nail-Design, NailArt, Body- a Facepainting.

Loňské 26. BEAUTY FORUM MÜNCHEN si nenechalo ujít 39 tis. odborných návštěvníků, jimž se na výstavní ploše 40 tis. m2 prezentovalo 850 firem a značek.

Chcete-li ušetřit náklady na vstupné, vyplňte formulář dostupný pod následujícím odkazem http://www.beauty-fairs.de/international a odevzdejte ho u přepážky "Vorverkauf", u severního vchodu (Eingang Nord) v prvním patře (1. OG).

Veletržní katalog a další informace na www.beauty-fairs.de/muenchen. S případnými dotazy se obracejte na libusova@naveletrh.cz.

27. BEAUTY FORUM MÜNCHEN - setkání evropské kosmetické branže27. BEAUTY FORUM MÜNCHEN - setkání evropské kosmetické branže

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka