25. ročník Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Class

láká na zvučná jména i nevídané množství závodníků z řad profesionálů i amatérů

V neděli 21. května to bude ve Sportovní hale Arena Sparta Praha vřít. Právě tady se totiž utká na 320 závodníků ve finále soutěže Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Classu.

Cesta do finále přitom nebyla nijak jednoduchá – postupovalo se z celkem devíti kol v kategoriích 8–10 let, 11–13 let, 14–16 let a 17 a více let. Letos pořadatele velice překvapil zejména zájem ve věkové kategorii 8–10 let a 11–13 let, ve které stále není rozhodnuto: jsou natolik naplněny, že se závodnice musí ještě nyní připravit na dvě soutěžní kola, která musí absolvovat, než se dostanou do finále, kam postoupí 15 nejlepších. A pozor, velké překvapení může nastat ještě i v kategorii 17 a více let, do níž se závodníci mohou přihlásit až přímo na místě.

Zajímavostí je také to, že mezi finalistkami jsou závodnice jak ze sportovních klubů, které se na tuto soutěž dlouhodobě připravují, tak i závodnice, které aerobik provozují jen rekreačně. Ty všechny dorazí z celé České republiky a kromě skvělé atmosféry se mohou těšit i na krásné ceny – medaile a poháry byly nápaditě vyrobeny ve spolupráci s firmou Preciosa.

Při letošním 25. ročníku se mezi lektory představí známé osobnosti jako Olga Šípková, Vladimír Valouch, Kateřina Karbusová nebo Veronika Šindelářová.

Program celého dne začíná v 10.00 hod. a bude ukončen po 17.00 hod.

Pořadatelem akce je tradičně Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz. Akce se koná za finanční podpory Magistrátu hlavního města Prahy. Časový harmonogram a více informací nejdete na internetových stránkách.

Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.media – děkujeme.

25. ročník Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Class25. ročník Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Class25. ročník Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Class25. ročník Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Class25. ročník Mistrovství ČR v soutěžním Aerobic Master Class

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka