2. června se koná už 8. ročník cyklistické Dámské jízdy v Radotíně

A nebude to rozhodně jen o ježdění na kole. Dámské osazenstvo čeká spousta zábavy! Tento den totiž není jen o cyklistice, ale hlavně o ženách, které nejsou stroji na polykání kilometrů a počítání minut či vteřin, zato rády zpomalí, aby se pokochaly krajinou, popovídaly si a něco spolu zažily.

Akce vypukne v sobotu 2. června 2018 v 10 hodin před Ski a Bike Centrem Radotín, které tuto sportovně-společenskou událost každoročně pořádá. Účastnice čeká nabitý doprovodný program, jehož součástí bude módní přehlídka, tombola a spousta dalších aktivit pro ženy. Vrcholem akce pak bude společná vyjížďka na kole. Můžete si vybrat, jaká tvář cyklistiky vás láká nejvíce a pod vedením zkušených bikerek se vydat do terénu. Radostná bude nenáročná vyjížďka na městských kolech, která povede romantickými úseky podél Berounky. Divoká výprava na horských kolech vás zavede po spletitých cestičkách a přes kameny i bludné kořeny do lesních bludišť kolem Radotína. Ofoukaná zase dostane rozlet do dálek na okřídlených galuskách silničních kol po opuštěných silničkách mezi lesy a poli. Na jakoukoliv z tras můžete jet na vlastním kole, nebo si po předchozí domluvě můžete zapůjčit kvalitní bicykl od pořadatelů.

 

Adresa: Ski a Bike Centrum, Topasová 1, Praha 5 – Radotín.

Registrujte se včas, počet účastnic je omezen: www.kola-radotin.cz/damska-jizda

Více na Facebookové události k Dámské jízdě.

 

Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.cz – děkujeme.

2. června se koná už 8. ročník cyklistické Dámské jízdy v Radotíně2. června se koná už 8. ročník cyklistické Dámské jízdy v Radotíně2. června se koná už 8. ročník cyklistické Dámské jízdy v Radotíně2. června se koná už 8. ročník cyklistické Dámské jízdy v Radotíně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka