18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa

pořádaný 5. a 6. září slibuje dva dny plné zážitků a inspirace

Veletrhu se účastní více než tři stovky vystavovatelů prezentujících několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

Nejmodernější vybavení salonů a špičkové přístroje potěší především profesionální kosmetičky i kadeřníky, maséry, fyzioterapeuty a další zástupce z oborů krásy a regenerace. Také příznivci biokosmetiky a přírodní péče naleznou „své” přípravky na řadě stánků.

Část programu bude věnována nehtovému designu. Renomované firmy předvedou ukázky celé škály nejnovějších trendů v oboru, nové přípravky pro modeláž i aplikaci laků  a zdobení. Stále se rozšiřuje nabídka přípravků, nástrojů, přístrojů ale i školení pro péči o nohy.

Při ukázkách trendů v líčení, účesech i odívání nebudou chybět známá jména – Pavel Bauer, Štěpánka Podroužková, Romana Topinková, Martin Loužecký, Honza Hlaváček, Honza Špilar, Blanka Hašková, Gabriela Revellese, Linda Valsami, Bobo Sobotka, ani módní přehlídky butiku Fashion Island s nejkrásnějšími dívkami – Miss ČR Lucie Křížková, 2. Vicemiss ČR Veronika Procházková i Taťána Makarenko. Z návrhářů se představí např. Luděk Kellner s kolekcí „Without name”. Veletrh podpoří další známé osobnosti: Vojtěch Bernatský, Kristýna Kloubková a jiní.

Na veletrhu bude probíhat řada soutěží:

  • Česká mistrovská soutěž v MAKE-UPU by Pavel Bauer (téma: Candy Girl)
  • Česká mistrovská soutěž v NAIL DESIGNU
  • Kadeřnická soutěž INSPIRACE 2015
  • Soutěž v zahušťování řas Diamond Lashes VOLUME 2014
  • AVITA BEAUTY & FITNESS CUP 2014
  • Soutěž produktů BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD

Setkání šampionů a borců
V pátek v poledne proběhne na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA vyvrcholení charitativní akce na podporu Sportovního clubu Jedličkova ústavu pod názvem „Setkání šampionů a borců“. Jde o projekt charitativního kalendáře, kdy v hledáčku fotografa Roberta Vana byli naši olympionici společně se sportovci z Jedličkova ústavu. Robert Vano, kmotra kalendáře Věra Čáslavská, olympionici, sportovci Jedličkova ústavu a další osobnosti, které projekt podporují, se setkají s návštěvníky v pátek 5. září 2014 v poledne přímo na pódiu veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA, kde si budete moci zakoupit kalendář, který je velice zdařilým projektem, zároveň si jej nechat podepsat přítomnými osobnostmi či získat pamětní foto.

V areálu bude k dispozici dětský koutek-hlídání dětí od dvou let zdarma i tvůrčí dílnička.

WORLD OF BEAUTY & SPA 2014
5. – 6. září 2014

PVA EXPO PRAHA – PRAHA 9 – LETŇANY (metro „C” – Letňany)
Otevřeno pátek 5. 9. a sobota 6. 9. 2014 od 10:00 do 18:00 hod.
Vstupné Kč 130,-/den.
Studenti odborných škol s doprovodem a vybrané slevové kupony – sleva 50% = 65,- Kč.
Zlevněná vstupenka za 90,- Kč po registraci na Facebooku.
Děti do 14ti let a držitelé ZTP zdarma.

Den letiště Letňany – vstup zdarma

Návštěvníci uvidí v sobotu 6. září 2014 největší setkání historických letadel československé konstrukce, mnoho dalších strojů ve vzduchu i na zemi, akrobatické lety a seskoky padákem. Více na webu:
LETIŠTĚ LETŇANY

Dalšími atraktivními veletrhy v areálu budou:

  • SBĚRATEL
  • INVESTOR
  • MINERÁLY A DRAHÉ KAMENY

Fotografie za pořadatele veletrhu zaslala Jana Blumtrittová, World Of Beauty & Spa – děkujeme.

18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka