1. Wellness ples v Malostranské besedě

Redakce portálu WellnessNoviny.cz vás zve na výjimečnou společenskou událost, historicky první Wellness ples v ČR. Setkáte se zde s wellness odborníky, hoteliéry, nadšenci do wellness, objevíte wellness novinky, ale hlavně se budete dobře bavit! Hrát bude latinskoamerická kapela CARISMA, vystoupí tanečnice, uvidíte fire show Marcela Talpana. Druhou kapelou večera je JACKYE. Programem bude provázet A. Hemala.

 

Wellness ples pořádá Česká asociace wellness dne 3.3.2012 od 19:30 hod. ve spolupráci s APR - Asociací pracovníků v regeneraci v ČR. Pro tuto vyjímečnou příležitost byl zvolen atraktivní prostor Malostranské besedy na Malostranském náměstí v Praze 1. Termínově jsme navázali na Mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa, který se koná od  2.3. do 3.3.2012 v Praze v Letňanech.

Vstupenky se prodávají prostřednictvím sítě TICKETSTREAM. Členové ČAW si mohou vstupenky za sníženou cenu vyzvednout v sekretariátu ČAW.

Celá akce je koncipována jako prezentace nejenom ČAW, ale celého wellness hnutí v ČR a celkově zdravého životního stylu. Současně má i benefiční podtext, neboť část vstupného věnujeme Klubu nemocných cystickou fibrózou.

Vstupenky jsou v ceně 500,- Kč (pro členy ČAW 250,- Kč) a kromě programu zahrnují také noční wellness-gulášek.

Zájemcům o komerční spolupráci pořadatel rád zašle možnosti prezentace. Informace: okoprivova@spa-wellness.cz .

Na ples Vás srdečně zvou

Dr. Jan Hejma – prezident České asociace wellness
Představenstvo ČAW

1. Wellness ples v Malostranské besedě1. Wellness ples v Malostranské besedě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka