1. konference výživových poradců APR

Stále probíhají přihlášky na 1. konferenci výživových poradců APR (Asociace pracovníků v regeneraci), která proběhne 11. - 12. května 2010 ve Vyškově pod názvem Nové trendy ve výživě a korekci hmotnosti.

Připravili jsme pro vás přednášky o nových poznatcích ve správné výživě a metodách zdravého řízeného snižování hmotnosti bez negativního vlivu na zdraví klienta. Do týmu přednášejících jsme soustředili špičky odborníků z oblasti zdravého životního stylu - např. prof.Ing. Václav Bunc CSc., Doc. Ing. Aleš Horma CSc., PaeDr. Lucia Malá PhD, MUDr. Kateřina Cajthamlová, MUDr. Petr Cikl, Mgr. Jiřina Kubcová, Ing. Mach, Ing. Boris Zetka, Pavel Bidlo a další. V rámci programu budou předvedeny přístroje Bodystat a InBody.
Akce se mohou účastnit členové i nečlenové APR. Speciální nabídka pro majitele přístroje InBody: Společnost Lékárna Invest s.r.o., dodavatel přístrojů InBody, přispívá svým zákazníkům, kteří si přístroj zakoupili nebo do zahájení konference zakoupí, příspěvek ve výši 550 Kč na vložné při účasti na konferenci.
Souběžně s konferencí výživových poradců probíhá i konference zaměřená na legislativu pro bazény, solária a wellness provozy. Účastníci budou mít možnost si z obou programů vybírat dle svého zájmu o přednášené téma.

Večerní společensky sportovní program pro zájemce nebo jen přátelské posezení, možnost koupání a saunování proběhne na aquaparku ve Vyškově. Celý program včetně přihlášek najdete na internetových stránkách www.aprcz.cz.

Těšíme se i na Vás.
Za přípravný tým konference
Milan Šmíd a Jiřina Kubcová
Asociace pracovníků v regeneraci

1. konference výživových poradců APR

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka